Hyresgästföreningen

Megaloppis i Majorna, Kungsladugård och Sandarna arrangeras av Hyresgästföreningen västra Sverige.

Utgångspunkten för Hyresgästföreningens verksamhet är allas rätt till ett eget hem. Men ett hem är mer än väggar, golv och tak. Vi arbetar för hyresgästernas trygghet, inflytande och gemenskap i boendet.

Hyresgästföreningen har en mycket bred verksamhet. Vi förhandlar om hyrorna, driver opinionsbildning för en bättre bostadspolitik och hjälper medlemmar som får problem med värden. Men vi deltar också i en mångfald lokala verksamheter för att skapa ett bättre samhälle för oss alla.

Megaloppis har många syften. Vi vill peka på hur mycket vi konsumerar och lyfta fram återvinningstanken. Loppisen är en folkfest som skapar möten mellan människor och ökar gemenskapen och trivsel i vår stad. Den skapar engagemang och visar på styrkan när många människor går samman för att åstadkomma något bra. Megaloppis är därigenom en del i vårt arbete att skapa en socialt och ekologiskt hållbar stad.

Megaloppis i Majorna, Kungsladugård och Sandarna – vi gör det möjligt!

Fakta om Hyresgästföreningen västra Sverige:

  • Vi representerar 75 000 medlemmar
  • Vår region består av 13 kommuner: Ale, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn, Varberg och Öckerö.

Mer information om Hyresgästföreningen hittar du på vår sajt.

Frågor? Mejla oss på megaloppis@hyresgastforeningen.se.