Om oss

Megaloppis i Majorna, Kungsladugård och Sandarna arrangeras av Hyresgästföreningen Västra Sverige. Vi representerar 75 000 medlemmar i 13 kommuner: Ale, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn, Varberg och Öckerö.

Hyresgästföreningens grundläggande mål är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap. Hyresgästföreningen har en mycket bred verksamhet. Vi förhandlar om hyrorna, driver opinionsbildning för en bättre bostadspolitik och hjälper medlemmar som får problem med värden. Men vi deltar också i en mångfald lokala verksamheter för att skapa ett bättre samhälle för oss alla.

Megaloppis har många syften. Vi vill peka på hur mycket vi konsumerar och lyfta fram återvinningstanken. Loppisen är en folkfest som skapar möten mellan människor och ökar gemenskapen och trivsel i vår stad. Den skapar engagemang och visar på styrkan när många människor går samman för att åstadkomma något bra. Megaloppis är därigenom en del i vårt arbete att skapa en socialt och ekologiskt hållbar stad.

Megaloppis i Majorna, Kungsladugård och Sandarna – vi gör det möjligt!

Mer information om Hyresgästföreningen hittar du på vår sajt.

1v_mellan_farg_html-rgb_cmyk

 

3 tankar kring ”Om oss

  1. Hejsan! Jag är väldigt sugen på att boka ett bord på loppisen i år, hur ska jag gå mig tillväga för att få vara del av loppisen?

    Ha det fint! Amelia

    1. Hej! Man bokar inga bord, utan alla tar med sina egna saker ut på ett bord eller en filt. Man hittar en plats man tycker är bra och som är tillåten.

    2. Hej Amelia!
      Vad kul att du vill vara med! Alla är välkomna att sälja sina saker. Vi har tyvärr inga bord att hyra ut, kanske har du ett litet bord hemma som du kan bära ut till gatan? Lycka till med försäljningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.